PRODUKTER
Betalingsterminaler
Kassesystem moduler (optionel)
Kasseterminaler
Musik Løsninger
Video Overvågning
Underholdnings software
Brugt udstyr
KONTAKT KUNDESERVICE
Navn

Forretning

Adresse

Postnr  By

Email

Tlf nr.


Vedrørende


Besked
WEBMUSIC PRIVAT
DOWNLOAD
KONFIGURER SELV
DOLIUM
SHOP
SUPPORT
REFERENCER
PRODUKTER
NYHEDER
FORSIDE
Bryggeri udstyr
Garderobe System
Entre Kontrol
Entrè Kontrol
Ved elektronisk registrering af antallet af gæster, betalende som VIP, er der altid fuld sikkerhed med entréindtægten - og antallet af gæster.

Systemet har 4 differentierede prisgrupperinger, som individuelt kan registrere antallet af gæster, således der er fuld overblik over, hvor mange der har været lukket ind gennem en given periode.

Alle gæster registreres, betalende såvel som ikke betalende. Ved registreringen påføres gæsten et stempel.

Udskrivning af kvittering kan tilrettes individuelt for hver prisgruppe ved tilslutning af printer, enten ved stempling eller ved tastetryk. Stemplet leveres med en standard stempelplade.

Entré kontrol enheden kan anvendes som stand-alone enhed med aflæsning og nulstilling via det letlæselige display. Og kan ved tilslutning af en printer udskrive specifikke salgsrapporter.

Ved tilslutning til Horescons Entré terminal, er det muligt at registrere den enkelte kunde i kundekartoteket med navn, fødselsdato m.v. således at der via det indbyggede loyalitetssystem kan udskrives nyhedsmails, sms m.v. til det enkelte klubmedlem.

Systemet kan efterfølgende samkøres med loyalitets systemets betalingsdel, hvorfor det så er muligt at indbetale kontant på kortet i entréen. Herefter kan kortet bruges som betalingsmiddel på de enkelte serveringssteder.
Fadøls Kontrol
Horescon A/S
Vestergade 77
8370 Hadsten
tlf.  3113 6563
WEBMUSIC PRIVAT
DOWNLOAD
KONFIGURER SELV
DOLIUM
SHOP
SUPPORT
REFERENCER
PRODUKTER
NYHEDER
FORSIDE
WEBMUSIC ERHVERV
Løsninger
- Der betaler sig selv!
webdesign copyright 2015 Michael frey