Sådan Virker Det

SkyPlay er en musik tjeneste alle windows 10 brugere kan benytte sig af.  Det koster
45,-
kr. pr md. -

Og du kan streame det nyeste musik som du har lyst til uden reklamer.

Du henter vores program på Microsoft Store ved at klikke på INSTALL SKYPLAY i menuen . Det er gratis at hente, men  kan selvfølgelig ikke bruges da du skal have et brugernavn og en kode. Det får du ved at tilmelde dig til SkyPlay. Pryk på SUBCRIBE (abonner). Der kommer da et vindue op og du trykker på CREATE ACCOUNT. Du skal nu indtaste navn, adresse mv og registrere dit betallingskort via vores secure paygate.

Du vil nu modtage et brugernavn og en kode som du indtaster i SkyPlay ved opstart af programmet - du er nu i gang. 

Der vil herefter automatisk blive trukket kr. 45,- hver d. 1. I måneden, så længe du er aktiv med SkyPlay.

OPSIGELSE AF SKYPLAY - IKKE VÆRENDE AKTIV SKYPLAYER

Ønsker du ikke benytte eller være aktiv med Skyplay mere, går du ind på din SkyPlay konto og afmelder dit betalingskort, hvorefter at du ikke kan streame fra SkyPlay. Du vil dog stadig have din konto hos SkyPlay, hvis du nu skulle få lyst til, igen at streame din musik fra SkyPlay.

FÅ DIT ABONNEMENT GRATIS

Har du hjulpet din ven til at bliver registreret som ny betalende bruger af SkyPlay
sætter vi 9,- ind på dit kort/konto for din ulejlighed hver måned din ven bruger SkyPlay. Det kan du gøre lige så mange gange du vil med alle i din omgangskreds. - og det bedste af det hele er, at de alle kan gøre det samme som dig! - Det er da sjovt ikke!

SKYPLAY GOLD MEMBER KORT

Og som en ekstra bonus får du et SkyPlay Gold Member Kort som giver dig rabatter på 10, 15 el.    20 % i udvalgte butikker, restauranter og flere forlystelser landet over.. - Du kan se hvilke, inde på din SkyPlay konto..  .

Systemkrav:
Windows 10 tablet eller PC og en internetforbindelse
(IOS og Android kommer senere)


ALT OM SKYPLAY

SKYPLAY vs SPOTYFI

SkyPlay er en inovativ musiktjeneste der er til for dig. Du får muligheden for at nyde din favoritmusik hele døgnet uden afbrydelser af reklarmer og så til den halve pris...

AT FÅ HJÆLP FRA SINE VENNER

Den hurtigste måde at udbrede et godt produkt på, er selvfølgelig at man snakker om det og viser det til sine venner og ens omgangskreds.

PROFIT SHARING

Vil du gerne prøve at lave dit SkyPlay til din forretning/levevis har vi løsningen til dig. Med vores overskudsprogram får du nemlig del i virksomhedens overskud.

PROFIT SHARING

Profit Sharing er vores måde at sige tak og give de personer, som arbejder rigtig hårdt på at udbrede SkyPlay. Hver måned et SkyPlay abonnement er aktivt tager vi kr. 5,- og hensætter til dem der har kvalificeret sig til Profit Sharing.

OVERSKUDSDELING

For at vi kan beregne den kvalificerede "overskuds deling" har vi valgt at bruge et point system. 1 point er lig med en krone. Profit Sharing uddeles en gang om året procentielt delt imellem de kvalificerede til et særligt musik arrangement.

KVALIFICER DIG TIL OVERSKUDSDELINGEN

For at være kvalificeret til modtagelse af denne skal man være aktiv med sit eget musik abonnement og ligeledes generere minimum 20 nye egne signede brugere og max indefor 4 på hinanden sammenhængende måneder inden for samme år.  Endelig skal man have minimum 2450 point (PayoutlineGreen og ProfitShareBlue)

IKKE AKTIV

Er du ikke aktiv med dit musik abonnement vil du stadig kunne se dine point inde på din konto, men ikke modtage hverken direct payouts eller Profit Sharin.