Horescon A/S har i mange år arbejdet med salgs- og registreringssystemer. De sidste 4 år har vi dog bevæget os ind i Sports og Event verdenen, hvor vi har kunnet se et stort potentiale for optimering og afkast med win win situationen for øje.

Med vores baggrundsviden inden for salgsregistreringssystemer og kasseapparater så vi en naturlig kobling med stadions, sportshaller, eventhaller mv. En kobling der betød at vi i Horescon koncentrerede os om at skabe det bedste og mest flexible kassesystem med integreret crm system som i dag tilbydes sektoren.

Vi er derfor i dag glade for at kunne levere et komplet bodsalgssystem med integreret CRM løsning, sms og mail distribution, online portal og bonus og betalingssystem. Alt sammen noget der øger omsætninger målbart og markant i virksomheden.

Under udviklingen af vores system var det for os vigtigt at have en samarbejdspartner/kunde som ville tage vores system ind og se mulighederne og også turde være med på en nyskabelse/nye ideer. Det blev Randers FC som viste den første interesse for vores system og dermed blev det så.

Fakta om Randers FC systemer leveret af Horescon A/S

1 Server/administration
6 Boder med hver 4 kasselinier
1 Refill Bar med tre fadølshaner og 1 kasselinie
1 Bod for udlevering til de frivillige

26 kasseterminaler
26 dankortterminaler
  7 storskærme

VIP Lounge Storskærms System
      Real stream medie system

Musik og reklame afviklingssystem til tilskuerne på alle tribuner, samt i VIP Lounge områderne
Stadion og Hal løsninger
Styr salget i boderne på rekordtid
En vigtig faktor for at kunne oppebære en afsætningshastighed med så mange ekspeditioner på kort tid. Det er vitalt for salget at logistikken i boderne og ''runners'' er optimal. Med det specialdesignede lagersystem kan de frivillige uden problemer og ret præcist fortælle de tilknyttede ''runners'' hvad der mangles løbende under kampen. Efter endt kamp laver de frivillige en lagerkontrol via det indbyggede lagersystem, hvilket automatisk afstemmes med den omsætning som er generet via vores kasseterminaler. Administrationen har efter kampen fuld styr på hvad der skal købes hjem af øl, pølser, slik mv.  til den næste kamp.

Hele salget, lagre, frivilligtimer mv. er opgjort et kvarter efter kampen og de frivillige kan gå hjem.Som direktør for Randers FC Jacob Nielsen siger. : 

''Set ud fra at skulle implementere et nyt system og samtidig have for øje at det er skiftende bodpersonale der skal arbejde med systemet, er vi positivt overraskede, da alle frivillige er gået ind i sagen med et åbent sind og efter en ganske kort briefing har lært at bruge systemet i boderne. Et fantastisk værktøj, en investering som helt klart kommer til at tjene sig selv hjem igen.''


Efter igangsættelsen af systemet hos Randers FC har vi i Horescon naturligvis udviklet yderligere på vores systemer så det i dag indeholder en struktur som er bygget på de frivillige, klubbens supportere, administration, sponsorer og ikke mindst fodboldfansene.
Storskærme i boderne
Vi har i vores system indbygget et markedsføringssystem som gør det muligt at tilbyde sponsore at opnå yderligere eksponering hos kunderne. Der er i alle boderne opsat storskærme som viser sponsorenes reklamer via det indbygge afviklingssystem.

Storskærmene bruges endvidere til at vise selve fodboldkampen, så kunderne der står i kø ikke går glip af spillet og målene imens at de handler, hvilket ellers normalt afholder flere kunder fra at gå i boden og handle under selve kampen. Med dette tiltag opleves det at salget bliver spredt ud over hele kampen og ikke kun til pausen. Dette skaber automatisk en merforøgelse af omsætningen, ligesom at der med systemet kan opnås mange flere ekspeditioner i samme tidsrum.

- Og selvfølgelig endelig ikke at glemme reduktionen af kølængde og tid i køen.
Den rigtige plan og løsning
Markant vækst samt utrolig reduktion i spild
Horescon A/S er garant for den rigtige plan og løsning. Med vor viden og erfaring kan vi ved hjælp af jeres nøgletal beregne et muligt vækstsenarie med investeringsrentabilitet ved hjælp af vore løsninger. Horescon kan tilbyde et fuldautomatisk øldoseringssystem med high-speed udskænkning af en fadøl på blot 4 sekunder.

Ring for yderligere information på +45 3113 6563
Salgsbod - Værdikort Tilskuer
En vigtig faktor for den højnede ekspeditionshastighed er at få kunderne væk fra kasselinierne når de har betalt og fået deres drikkevare. Derved vil man via det indbyggede OrderPoint system blive dirigeret til det tilhørende udleveringssted hvoraf man har foretaget sit køb. 
Salgsbod - Værdikort Sponsor
Stadion Platte - Kampdag Vagter
Stadion Platte - Kampdag frivillige

Stadion Platte - kampdag Presse
Til kassesystemer
4 kasselinier i hver bod forøger ekspeditionsantal & omsætning
Fakta i dag er en ekspeditionshastighedsforøgelse på hele 30 %. med en gennemsnitlig ekspeditionstid på 0,31 sekunder pr ekspedition samt et væsentlig højere værdikøbsgennemsnit.
Horescon A/S
Vestergade 77
8370 Hadsten
tlf.  3113 6563
WEBMUSIC PRIVAT
DOWNLOAD
KONFIGURER SELV
DOLIUM
SHOP
SUPPORT
REFERENCER
PRODUKTER
NYHEDER
FORSIDE
WEBMUSIC ERHVERV
Løsninger
- Der betaler sig selv!
webdesign copyright 2015 Michael frey