Musiktjenesten webmusic

Et musik abonnement der er enkelt og lovlig at bruge!!
Horescon nye Touch Music systemer giver dig et hav af muligheder for at skabe den rigtige atmosfære i din forretning. Med den store tilknyttede musikdatabase er det slut med selv at skulle ud og købe musik, i forretningen eller på nettet! Det er slut med ridsede plader og det er slut med at skulle hen og skifte musik midt i en ekspedition. Kort sagt - Du kan koncentrere dig om at sælge!

Hvorfor vælge Horescons musikløsninger
Det skal du fordi, at det som det første er lovligt at bruge i erhverv. Der findes mange musiktjenester på markedet, såsom spotify, Tdc play mfl. som ikke er lovlige at bruge til erhverv.  

Citat : KODA
Hvilken Streamingtjeneste kan jeg bruge i min forretning

Når du spiller musik i din virksomhed, skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge dit private streamingabonnement (fx Spotify, Tdc Play, Google, Youtube) til erhverv. Du skal i stedet bruge en proffessionel musikløsning, som tilllader brug til erhverv.

Hvor meget musik er der til systemet
Vi bliver ofte stillet spørgsmålet om hvor meget musik der er på vores system/servere, da vore konkurrenter
ynder at fortælle at de har mange flere end os som salgsparameter. Vi mener dog at det er bedre at lave
et godt produkt til de rigtige penge!

Der er i tusindevis af musiknumre som du frit kan vælge imellem. Vores musiksystem opdateres løbende med alle de kendte og populære musiknumre, da vi har adgang til en database med over 35 millioner musiknumre.

Vi følger Spotify og iTunes TOP 100

Skulle man være så uheldig at søge et musikstykke der ikke er i søgesystemet, kan man snildt med et par ekstra tryk bestille det aktuelle musiknummer. systemet vil ved næste opdatering have det ønskede musikstykke med.

Så for lige at runde den af omkring hvor mange numre vi har og andre har flere - ja så har vi faktisk alle sammen lige mange musiknumre. Det er blot et spørgsmål om hvorledes abonnementet er opbygget og hvor meget du som kunde vil betale. Vi mener ikke at det er nødvendigt for dig som kunde at have en masse millioner sange og betale i dyre domme for det, da du jo unægteligt kan spille alle sammen på samme tid. Og ja - det er da godt at have et stort udvalg, men så bestiller du jo bare det eller de numre hvis du mangler det i vores system!