Loyalitets kort, klub og bonus

Dette modul giver mulighed for at lave klubkort, som giver kortholderen ret til en forudefineret rabat ved køb. Varen indtastes og kortet gennemføres kortlæseren, hvorefter den aktuelle rabatværdi påføres kvitteringen og der betales kontant. Alle rabatgivningere registreres automatisk i systemet og påføres omsætningsrapporten, således at man altid kan følge rabatgivelsen i sin forretning.


Med Horescons nye bonuskort system får du nu muligheden for at komme tættere på dine kunder. Systemet er enkelt at arbejde med og for kunde endnu mere simpelt.

1. Kunden rekvirere som det første sit kort ved at udfylde en kortbestilling samtidig med betaling, eller lader sig registrere online på jeres hjemmeside (optionelt) Kunden kan endvidere vælge at få sit personlige billede på sit kort (optionelt)

2. Du ligger kundens data ind i CRM systemet og aktivere kundens nye kort.
(ved hjemmeregistrering foregår dette automatisk)

3. Du sender kunden kortet i det medfølgende kortomslag, hvor kundefordelene er anført, eller kunden afhenter kortet i din forretning. hvorefter at kunden nu er klar til at bruge sit kort i din forretning og optjene bonuspoint for køb der foretages. Kunden kan senere købe for sine optjente point og du kan følge kundens handelsmønster.

Online medlemsregistrering

Online medlemsregistrering

Med Online Medlems Registrering tilgår kunden jeres hjemmeside via en internet browser. Det er enkelt og ligetil. de udfylder deres person data og trykker på send. Data bliver nu sendt direkte ind i jeres kassesystem. Når kunden kommer i forretningen viser han blot den modtagne sms kvittering, hvorpå navnet hentes i systemet og der trykkes print. Vores printersystem generere nu et kort som automatisk er oprettet til at oppebære bonuspoint.

Ønsker kunden efterfølgende at gøre brug af de mange fordele der er ved dette system, kan kunden nu indsætte penge på kortet, hvorefter at kortet ændres fra et bonuskort til et rabat/bonus kort.