PRODUKTER
Musik Løsninger
Et musik abonnement der er enkelt og lovlig at bruge!!
Horescon nye Touch Music systemer giver dig et hav af muligheder for at skabe den rigtige atmosfære i din forretning. Med den store tilknyttede musikdatabase er det slut med selv at skulle ud og købe musik, i forretningen eller på nettet! Det er slut med ridsede plader og det er slut med at skulle hen og skifte musik midt i en ekspedition. Kort sagt - Du kan koncentrere dig om at sælge!

Hvorfor vælge Horescons musikløsninger
Det skal du fordi, at det som det første er lovligt at bruge i erhvervsøjemed. Der findes mange musiktjenester på markedet, såsom spotify, wimp, tdc play mfl. som ikke er lovlige at bruge til erhverv.

Horescon leverer erhvervsløsninger som skal kunne betale sig for vore kunder. Vi ser ikke nogen idé i at en kunde køber dyrt og så ikke have råd til det efterfølgende. Horescon fokuserer i den grad på at det, det koster i abonnement, også skal kunne tjenes hjem ved at bruge vores software moduler.

Horescon levere 3 løsninger
For at kunne tilbyde alle kunder en fantastisk løsning har vi valgt at tilbyde vores musikløsninger i 3 forskellige udgaver.

1. En tablet løsning til at montere på væggen

2. En Touch løsning indbygget i kasseapparatet

3. En eXtrem løsning der kan det hele

Du kan klikke på den enkelte løsninger og få mere indformation.


Med Horescons musiksystemer kan du oprette spillelister som passer til lige præcis din forretning.

Med Horescons eXtreme musikløsning vil du være i stand til at kunne generere indtjening via det ind-
byggede medie reklamemodul. Dine leverandører kan få muligheden for at blive vist på tilsluttede storskærme. Når der ikke vises reklamer på storskærmene kan systemet da vise musikvideo. Modulet er lavet så det er nemt at bruge.

Horescons Musik leveres direkte fra vore egne musikservere via internettet, hvilket vil sige at systemet skal være tilsluttet internettet via en højhastigheds internetlinie. Der er dog en backup funktion i systemet med en lokal liste, der sikrer at i altid vil kunne afvikle musik selom at jeres internet forbindelse måtte falde ud. Dette skaber sikkerhed og stabillitet i forretningen, således at man ikke pludselig står uden musik!

Vores musiksystemer er udstyret med en ønskefunktion som kan anvendes, såfremt at der skulle være et eller fler musikstykker som ikke findes i vores system. Vores musikdatabase indeholder i tusindevis af musiknumre, og opdateres løbende, dog minimum en gang om måneden.

- Et enkelt og nemt system
Musikafspillerne fra Horescon er nemme og enkle at bruge. De består af tre afdelinger, en musikliste, et afspilningsfelt og et menufelt. Med musiklisten kan man rulle med fingrene op og ned som på en mobiltelefon og vælge det man vil høre.
Afspilningsfeltet (playlisten) er enkel. Play, Pause/stop, Skip melodi og en lydstyrke funktion. Musiksøgningen er nem og ligetil - man skriver blot det man vil søge og systemet foreslår derefter iht det skrevne. Herefter vælges blot det musikstykke man ønsker og vupti man er i gang.

- Abonnementer
Da vores musiksystemer er via abonnement, betyder det at etableringsomkostninger og abonnements ydelser er minimale og at man ikke skal spekulere på store investeringer. Vores løsninger starter fra 375,- pr md i abonnement og med opstartsgebyrer  fra kun 2695, - (priserne er exkl moms og porto)

Vil du vide mere om vores fantastiske musikløsninger, kontakt da vores kundeservice her på siden. Husk at indtaste din besked og husk også at ligge et telefonnummer. så er vi sikre på at du får en god service.
Det er nemt og enkelt!
KONTAKT KUNDESERVICE
Navn

Forretning

Adresse

Postnr  By

Email

Tlf nr.


Vedrørende


Besked
WEBMUSIC PRIVAT
DOWNLOAD
KONFIGURER SELV
DOLIUM
SHOP
SUPPORT
REFERENCER
PRODUKTER
NYHEDER
FORSIDE
Betalingsterminaler
Kassesystem moduler (optionel)
Kasseterminaler
Musik Løsninger
Video Overvågning
Underholdnings software
Brugt udstyr
Bryggeri udstyr
Tablet 10,4" Music Player
Register Music Player
eXtream Music Player
Hvor meget musik er der til systemet
Vi bliver ofte stillet spørgsmålet om hvor meget musik
der er på vores system/servere, da vore konkurrenter
ynder at fortælle at de har mange flere end os som
salgsparameter. Vi mener dog at det er bedre at lave
et godt produkt til de rigtige penge.

Der er som standard 15.000 musik numre som du frit kan vælge imellem. Vores musiksystem opdateres minimum en gang om måneden med alle den kendte og populære musik, da vi har adgang til en database med over 25 millioner. musiknumre.

Skulle man være så uheldig at søge et musikstykke der ikke er i søgesystemet, kan man snildt med et par ekstra tryk bestille det aktuelle musiknummer. opdateringen af det bestilte musikstykke er afhængig af hvilket musik abonnement man har.

Så for lige at runde den af omkring hvor mange numre vi har og andre har flere - ja så har vi faktisk alle sammen lige mange musiknumre. Det er blot et spørgsmål om hvorledes abonnementet er opbygget og hvor meget du som kunde vil betale. Vi mener ikke at det er nødvendigt for dig som kunde at have en masse millioner sange og betale i dyre domme for det, da du jo unægteligt kan spille alle sammen på samme tid. Og ja - det er da godt at have et stort udvalg, men så bestiller du jo bare det eller de numre hvis du mangler det i vores system!

Garderobe System
Entrè Kontrol
Fadøls Kontrol
Horescon A/S
Vestergade 77
8370 Hadsten
tlf.  3113 6563
WEBMUSIC PRIVAT
DOWNLOAD
KONFIGURER SELV
DOLIUM
SHOP
SUPPORT
REFERENCER
PRODUKTER
NYHEDER
FORSIDE
WEBMUSIC ERHVERV
Løsninger
- Der betaler sig selv!
webdesign copyright 2015 Michael frey