NEWS

Velkommen til Horescon PROPOS nyheds information. Du vil her kunne følge med i alle nyheder omkring vores virksomhed, produkter og relationer.    Du kan scrolle ned igennem tidligere nyheder. Du kan altid minimere nyhedssektionen ved at klikke på pilen øverst til højre. Har du i øvrigt styr på de nye regler fra skat - Du kan læse mere her...
---------

Horescon PROPOS flytter i nye lokaler
20/04-2023
Vi er rigtig stolte af at kunne fortælle, at vi endelig har fundet en lokation og rette omgivelser,  hvor vore produkter kan præsenteres på bedste vis. Vi har det sidste stykke tid arbejdet hårdt på at skabe et top moderne kontor, showroom og konferencemiljø i vores nye domicil.  Vi vil i fremtiden lave kurser hvor i og jeres betroede medarbejdere vil have mulighed for at tilmelde jer kurserne. Vi vil her i vores nyhedsfunktion oplyse kursus agenda, tider og tilmelding.

Brandheroes indgår samarbejde med Horescon PROPOS
4/04-2023
Horescon PROPOS indgår samarbejde med Brandheroes om nyt udviklingsprojekt.  Vi glæder os til at kunne præsentere dette nye og spændende projekt for jer. yderligere info senere.

X FACTOR kom til Randers
31/03-2023
Dette års X Factor finale blev i år placeret i Arena Randers og vi var på pletten med vore systemer  så alle gæsterne kunne blive serviceret hurtigt og sikkert af de mange frivillige der blandt Arena Randers satte alt ind for at vise at Arena har en berettigelse til de helt store arrangementer ligesom Boxen og Royal CPH.  Alt forløb som det skulle. En kæmpe takt til byen og deres opbakning om vel nok det største X Faktor arrangement afviklet.  Der vil komme mere løsningen senere 

Lav jeres mobiletelefon om til en håndholdt kasseterminal
20/03-2023
Horescon flytter grænser og giver dig muligheden for at få et kasseapparat direkte integreret i din mobiltelefon. Du får mulighed for betalinger med kontant, kreditkort og MobilePay.  Kontakt os for yderligere oplysninger.  

MobilePay Swing kasseterminal
20/03-2023
Her får du en nem, hurtig kasseløsning med tilhørende Back Office. Løsningen er transaktionsstyret, hvilket vil sige at du kan køre systemet på din eksisterende Ipad, PC eller Android tablet. Løsningen er transaktionsstyret. Pay Per Use   

Total integreret billetsystem
20/03-2023
Vi har i Horescon PROPOS har opgraderet vores billetsystem med mange og spændende funktioner og er derfor stolte af at kunne tilbyde jer, "tør vi godt sige" markedets bedste billetsystem, hvor du får et komplet back office med egen platform til billetsalg inklusiv indløsningsaftale. Systemet er gratis - der er kun billetgebyrsomkostning. Kontakt os for mere info

Har du styr på de nye regler fra SKAT
18/03-2023
Det er en jungle at surfe rundt i alle de regler og udsagn der konstant fyger på nettet. Mange af dem er desværre direkte usande, hvilket give r kunderne en falsk tryghed efter vores mening.  Men hvad er lovgivningen egentlig ? og hvordan skal man forholde sig til det ?

Læs her hvad lovgivningen virkelig er og hvornår den er gældende fra...   LÆS MERE

Vi er nu også blevet Universal Music Partnere
16/03-2023
Horescon fortsætter med at løfte baren for vores musik streaming tjenester SkyPlay og webmusic. Vi er rigtig glade for at vi har kunnet lave en aftale med verdens største musik selskab Universal Music Group. Dette giver os sammen med vore andre musik partnere en position, hvor vi som lovlig og offentlig Erhvervs Streaming tjeneste kan give dig de bedste muligheder.  - Og husk nu - Det Er altså ikke lovligt at bruge dine private musiktjenester til erhverv.
Læs her reglerne hos koda og hvem du må benytte dig af     LÆS MERE... 


Slå om prisen på storskærm
18/12-2022
Nu kan du rafle om prisen direkte fra kassen. Med vores nye rafle modul bliver det skægt at rafle dig til prisen på dit køb. Tryk på knappen på kassen der rafles og terningerne kastes, se hvad øjnene viser - prisen indsættes automatisk i kasseapparatet. Selve raflelyd og kast kan ledes ud i jeres højtalere. Du kan som ekstra udstyr få en Buzzer knap som kunden selv trykker på. kontakt os for mere info.

Vi er blevet Sony Music Partnere
17/12-2022
Horescon har siden 2004 haft sine egne musikservere.  Men grundet det stadig voksende udbud af streaming tjenester og lukning af musikbutikker, har vi valgt at gå en anden vej for fortsat at kunne tilbyde Jer en lovlig musik tjeneste til den bedste pris og funktionalitet.  Vi har derfor valgt at indgå aftale med SONY MUSIC.


KMD Clubtimiser & Horescon PROPOS
16/09-2022
Horescon PROPOS har i flere år været førende inden bodsalg, administration og sponsorstyring. Vi er i dag stolte af at kunne tage et kvantespring i den sportslige verden da vi har færdiggjort et udviklingsprojekt, som binder alle sportsklubber sammen som benytter sig af Clubtimiser og Horescon PROPOS. Systemet giver et direkte indblik i statistik og trends.
Vil du høre mere om dette fantastiske produkt høre vi gerne fra dig - du kan skrive til os på mail : info@horescon.dk

Scan kode, se menu og bestil direkte ved bordet
4/3-2019
Som de første i Danmark introducerede vi QR kode scanning til menu og direkte bestilling ved bordene i cafe og restaurant.
Der er siden kommet mange individuelle løsninger til, men ingen i en så mulighedsfyldt platform som vores. Et super nemt system som gør det rigtig nemt for dig og dine medarbejdere. Kontakt os for yderligere information.